Agenda

 

Wat kan je nu nog wel doen?

Beste Mullukzuipertjes,

Wat een bijzonder carnaval gaat het worden dit jaar, helaas veel online en vanaf de bank. Toch kunnen wij met zijn allen er wat aan doen om er nog wat van te maken, lees hieronder verder zodat wij ons dorp toch een beetje in de carnavalssferen te kunnen krijgen.

 

Wij geven vrijdag in ieder geval aan iedere leerling van de Sint Lambertusschool een carnavalsuitdeel pakketje mee naar huis, met

leuke attributen om de carnaval thuis te vieren en wat lekkers. Zo kom je vanzelf in de carnavalssfeer!

 

Aanstaande vrijdag staat school in teken van Carnaval, onze Prins en Prinses zullen digitaal van zich laten horen op school en ook onze Dansdurskes laten hun dans zien, uiteraard corona proof.

 

Namens De Mullukzuipertjes,
Prins Thomas dun Urste, Prinses Bregje dun Urste, Adjudant Sven, Burgemeester Naita en de Dansdurskes een fijn thuis carnaval gewenst.


Doe jij ook mee?

Ben jij de mooist verklede dit jaar?

Helaas kunnen wij jouw mooie carnavalsoutfit dit jaar niet zomaar zien. Dus zal je het op een andere manier aan ons (en iedereen in het dorp) moeten tonen.

Stuur jouw leukste foto met je mooiste carnavalsoutfit op via whatsapp aan: 06-82893421 Vermeld graag even je naam en adres erbij!

Maak kans op een mooie prijs en natuurlijk de eervolle vermelding! Er is een categorie voor kinderen en een voor volwassenen.

Onze Hoogheden en gevolg zullen als vakkundige jury de winnaars kiezen. Zij zullen in het carnavalsweekend zich gaan buigen over hun zware taak om de winnaars te kiezen. Zorg dus dat je jouw foto op tijd instuurt voor zondag 14:00.


Kleurplaat

Ben je al druk bezig geweest met kleuren voor onze kleurplaat? Je kan hem tot en met vrijdag inleveren op school in de Romkan. Maak kans op mooie cadeaubon van Intertoys. Er is een prijs voor de onder-, midden- en bovenbouw.


Het mooist versierde huis

Hoe laat je anno 2021 in een tijd waar er amper wat kan, toch zien dat carnaval aanwezig is in het dorp? Wij als Mullukzuipertjes zullen als eersten ons steentje hieraan bijdragen: wij hebben al gezorgd dat er banieren zijn opgehangen en bij de toegangswegen van ons dorp de thema borden geplaatst zijn. Nu jullie!!

Versier je huis zo mooi en origineel mogelijk. Maak kans op een mooie prijs en natuurlijk de eervolle vermelding!

Stuur het adres van jouw versierde huis op via whatsapp aan: 06-82893421

Vermeld graag even je naam erbij.

Je adres wordt opgenomen in een Wandelroute welke je in het carnavalsweekend op eigen gelegenheid kan lopen met je gezin. Het online kaartje wordt via onze Facebook en website bekend gemaakt.

Onze Hoogheden en gevolg zullen als vakkundige jury de winnaars kiezen. Zij zullen in het carnavalsweekend zich gaan buigen over hun zware taak om de winnaars te kiezen. Zorg dus dat je jouw aanmelding op tijd instuurt voor het weekend!

 

Speurtocht

Op alle woonadressen van onze raadsleden vind je achter het raam een woord. Met deze woorden stel je een slagzin samen. Op eigen gelegenheid kan je met je gezin een speurtocht gaan lopen. Middels een online routekaart kan je zelf ook alle aanmeldingen langslopen op eigen gelegenheid met je gezin. Het online kaartje wordt via onze Facebook en website bekend gemaakt.

Heb je de slagzin gevonden, stuur hem dan op via whatsapp aan: 06-82893421 en vermeld je naam erbij!

Je maakt kans op een mooie prijs.

 

Bedenk het Thema's voor Carnaval 2022

Ons Thema is dit jaar: Gimde wa 'n skôn plaotje, en ja, met al die sneeuw is het inderdaad een skôn plaotje geworden. Wij zijn op zoek naar het Thema voor carnaval 2022. Wij nodigen iedereen uit om mee te denken over het Thema van de volgende carnaval.

Stuur je thema idee op via whatsapp aan: 06-82893421

Vermeld graag even je naam erbij!

Het thema wordt online bekendgemaakt bij de sluiting van Carnaval 2021.